Handbol Poblenou B - CHVNG Hipersimply 30-33 (SM)

IMPORTANT VICTÒRIA DE L'HIPERSIMPLY

Important victòria de l'Hipersimply en la seva visita al Poble Nou, en un partit molt complicat davant un rival que lluita per sortir del descens i que va posar les coses molt difícils a un Vilanova que va haver de suar de valent per endur-se dos punts que els apropen una mica més a l'ascens directe.

El Poble Nou va sortir com un tro disposat a endur-se el partit i amb un parcial de quatre a cero de sortida va deixar ben clar als blaus que el partit no seria cap tramit tot i la diferència que hi ha a la classificació. La superioritat local en aquests primers minuts va ser clara, els blaus eren incapaços d'atacar la intensa defensa barcelonina i en defensa no travaven el seu lloc. Tot i que poc a poc els vilanovins, van anar retallant la distància al marcador, els locals controlaven tot el que passava a la pista. Un obligat canvi de sistema defensiu per part vilanovina, va fer que poc a poc, la dinàmica canviés i el partit es va igualar, tot i que els blaus no van empatar el partit fins el minut 23'. Els últims minuts d'aquests primer període ja van estar controlats per l'Hipersimply que va acabar per anar al vestidor amb un mínim avantatge d'un gol, 17 a 18.

La segona part semblava que es posava de cara per als blaus, doncs aquesta va vegada van se ells qui van sortir millor i amb un parcial de tres a cero i dues pilotes més que es van perdre i que podrien haver ampliat el parcial, feien pensar que el partit seria un altre. Però els barcelonins no estaven per la feina de deixa marxar uns punts molt més necessaris per a ells que per a l'Hipersimply i van reaccionar d'immediat empatant el partit a vint i dos al minut deu la segona part. Llavors van venir uns minuts amb total igualtat al marcador, molt intensos i molt bonics d'handbol, amb els dos equips lluitant per la victòria. Semblava que el partit es decidiria en un final d'infart, però llavors l'Hipersimply va saber treure el millor de si mateix i va obtenir una renda de tres gols al minut 23', 27 a 30 i que va saber gestionar perfectament fins el xiulet final al que es va arribar amb el marcador de 30 a 33, després d'un partit molt complicat, com ho seran tots els que queden fins el final.