CHVNG Hipersimply - Handbol Claret 35-19 (JM)

VICTÒRIA DE TRAMIT DEL JUVENIL

CHVNG Hipersimply – 35

CH Sant Llorenç de Sant Feliu – 19

Alineació: Franc (P) – Arnau Muniesa (P)  – Eloi (8)  – Pere (5) –  Javi - Kirian (3) –  Ivan (7) – Martí (4) – Omar  – Gerard (2) –  Ricard - Arnau Martos (6)

Després de la jornada de descans els juvenils afrontaven el partit davant el cuer, que van resoldre sense problemes però sense brillantor.

Gràcies a la seva bona defensa i a les aturades d’en Franc (20 en tot el partit), els vilanovins tot i no estar massa fins en atac, es posaven per davant en el marcador amb avantatges més curts del que s’esperava (9 – 5 en el minut 17’). Finalment a la meitat del primer temps van començar a funcionar molt millor en atac i amb un parcial de 5 – 1, posaven ja distància en el lluminós (14 – 6, en el minut 25). Seguint amb aquesta bona tònica, arribaven al descans amb un 19 – 9 que deixava clara la superioritat local.

En l’inici de la segona part semblava que els blaus havien agafat un bon ritme de joc, seguint amb la bona dinàmica del final de la primera part, així al minut 9 arribaven al màxim avantatge 26 – 10, amb un parcial de 7-1 en aquests primers minuts de la represa. Però allà es va acabar tot, els locals conscients del clar avantatge, van deixar de jugar col·lectivament en atac i es van limitar a provar accions individuals que sovint no duien enlloc. Fruit d’això, un parcial de 9 - 9 ens els darrers 20 minuts de partit deixava el resultat final en 35 – 19.

A destacar el debut de Javi que no va desentonar i la convocatòria en el darrer moment d’Arnau (porter del cadet) per la baixa de David.

El proper dissabte desplaçament a Molins de Rei per mirar d’assolir la quarta victòria consecutiva.