CHVNG Hipersimply - B. M. Polinyà 33-24 (SM)


BON PARTIT I IMPORTANT VICTORIA DE L'HIPERSIMPLY


Setena victòria consecutiva de l'Hipersimply davant un Polinyà que visitava el Pavelló del Garraf disposat a enganxar-se a les posicions d'ascens i que va oferir un molt bon joc, plantant cara en tot moment, però es va trobar amb un Vilanova molt concentrat i poc disposat a perdre cap punt.

El partit no va començar massa bé per als blaus, tot i defendre correctament, els del Vallès van aprofitar una serie d'errades en atac dels vilanovins que amb ràpids i letals contracops, van posar un primer parcial d'un a quatre al minut cinc. Els blaus es van refer ràpidament, i gràcies a una gran defensa, van aconseguir un parcial de cinc a cero per posar-se per davant al marcador al minut deu, i van començar a dominar el joc i e l tempo del partit tot i els esforços dels vallesans per mantenir-se dins del mateix i sense permetre als vilanovins obrir forat al marcador. Poc a poc, l'Hipersimply va anar trobant-se més còmode a la pista, fet que va propiciar un primer avantatge de cinc gols al minut vint-i-cinc, quinze a deu i només la mala sort, va permetre al Polinyà no anar al descans amb un resultat advers més ampli del que reflexa el disset a tretze al final dels primers trenta minuts.

La segona meitat, va començar com va acabar la primera, amb un Polinyà lluitador i que no volia donar el seu braç a tòrcer, però amb un Hipersimply molt centrat i que va saber replicar els vallesans mantenint des de els primers minuts de la represa, còmodes rendes d'entre cinc i set gols que els visitants ja no van poder retallar. Lluny d'abaixar els braços, el Polinyà va continuar lluitant totes les pilotes i els blaus, continuaren treballant amb la mateixa intensitat, fet que va provocar que es veiessin, possiblement, els millors minuts d'handbol al Pavelló del Garraf enguany. Al final del matx, trenta-tres a vint-i-quatre per a un Hipersimply que una setmana més, s'acosta a l'ascens, feina que no serà gens fàcil, doncs tots els rivals que resten fins l'acabament, tenen molt a dir en aquesta competició, tant per les places d'honor com per les places de descens.


JUANJO ACEITUNO