CHVNG Hipersimply - C. H. Sant Joan D'Espí 22-22 (CF)

UN EMPAT QUE SAP A VICTÒRIA

Alineació: Aishwarya Cordoba (2), Ana Romero de Avila (3), Alba Pérez (6), Alicia Torrejón (7), Laura Martí (8), Elba Guasch (11) Lenda Victorio (14), Francesca Aguilar (p) (16), Laura Roldán (23), Nuria González (25), Judith Olivella (31).

Partit dirigit per Sergio Gallart i Jonathan Rodriguez. Un partit molt disputat i competitiu fins al final.

Partit que comencem marcant i treballant molt bé en defensa però, la sort es va posar de part de les visitants perquè els pals i els rebots anaven a ells. Les nostres, en compte de desmoralitzar-se es van posar a defensar i parar balons la porteria en molts moments del partit. Les matalasseres no es van escapar en el marcador en cap moment del partit. Final de la primera part 10-12.

Segona part idèntica a la primera. Les vilanovines no donaven cap pilota per perduda. Lluitaven i defensaven cada pilota com si fos la última del partit. Tota aquesta lluita i esforç es veu reflexat amb el lluminós, un empat una mica agredolç. Ens mereixiem la victòria a pesar d’anar sempre per darrere. Sols, per la garra i la lluita que han posat se la mereixien.

Lluminós final 22-22.

L’actitut, esforç, lluita i sacrifici de tot l’equip té aquesta recompensa, sensació d’haver fet la feina ben feta.