C. E. Molins de REi B - CHVNG Hipersimply 19-33 (JM)

ELS JUVENILS S’IMPOSEN AL MOLINS

C.E. Molins de Rei B - 19

CHVNG Hipersimply – 33

Alineació: Franc (P) – Eloi (6)  – Pere (3) –  Kirian (6) –  Ivan (4) – Martí (6) – Omar (1)  – Gerard (1) – Arnau (3) – Ricard (1) – Javi – Adrià (2) – César

Tot i no està massa fins en el primer temps, una bona segona part permet un nova victòria dels juvenils

El partit va començar amb l’equip molt concentrat en defensa, i, fruit d’això, els vilanovins es van posar ràpidament al davant en el marcador (1-5 en el minut 9). Però poc a poc, l’equip va anar perdent el to del partit i el Molins es mantenia dintre del matx, arribant-se a posar només un gol per sota ((7-6 en el minut 17). Malgrat tot, les aturades d’en Franc (16 en total) i la bona tasca defensiva general, evitava que el poc encert en atac els passés factura. Així doncs els visitants arribaven al descans amb el marcador favorable (9-13), malgrat no haver fet una bona primera part.

El segon temps va ser força diferent, ja que tot i uns primers minuts força igualats (17-14 en el minut 6), els vilanovins van mantenir el bon treball defensiu, que els va permetre anotar fins a 7 gols de contraatac en aquesta segona part. L’atac va millorar notablement, i així un parcial de 6 a 0 en vuit minuts va trencar definitivament el partit (23 – 14). A més, a diferència del darrer partit, l’equip va anar cada cop a més, fins arribar a la màxima diferència de 14 gols al final del partit.

A destacar el primer partit del jugador del cadet César amb el juvenil, que ja és el setè jugador de l’equip cadet que ha participat en el juvenil, fruit del bon treball conjunt d’ambdós equips

El proper dissabte reben un dels millors equips del grup, el Poble Nou, en un partit que, de bon segur, serà molt més exigent que aquest.