CH Vilanova Hipersimply - CH Poblenou 24-33. (JM)

GRAN PARTIT DEL JUVENIL DAVANT UN MOLT BON EQUIP

CHVNG Hipersimply – 24

Handbol Poble Nou – 33

Alineació: Franc (P) – Arnau (P) - Eloi (9)  – Pere (1) –  Kirian (3) –  Ivan (1) – Martí (3) – Omar  – Gerard (1) – Marc (3) – Ricard – Javi – Adrià – Sergio (3)

Molt bon partit del juvenil davant un gran Poble Nou, segon classificat

Després de quatre victòries seguides els juvenils afrontaven un dificilíssim partit davant el Poble Nou. Els blaus van començar el partit amb una gran defensa i treballant molt bé els atacs davant la defensa 6:0 dels visitants, que superaven en centímetres i quilos els nois d’Enric i Pere. Aquest bon joc, els va permetre un primer parcial de 4-1, i poder arribar al minut 12 de partit amb un marcador favorable 7-4, que obligava els visitants a demanar el seu temps mort. El Poble Nou va pujar la seva intensitat defensiva i els vilanovins van patir molt en atac. Un parcial de 0-4 per d’errades en el llançament, va obligar la banqueta local a aturar el partit. Després d’aquest segon temps mort, les forces es van tornar a igualar, i els Vilanovins forçaven empats successius fins el 10-10 a manca de 8 minuts pel descans. Però cada cop era més difícil atacar la dura defensa barcelonina, i un nou parcial en contra de 0-3, permetia els visitants arribar al descans amb tres gols d’avantatge (10-13)

El segon temps va seguir igual de vibrant, els vilanovins, amb quatre cadets a la convocatòria,  a base de coratge i els visitants gràcies al seu major potencial físic, mantenien la lluita en el marcador en els primer quart d’hora (18-22). L’esforç anava passant factura als locals i els partit se’ls anava escapant de les mans, però sense deixar en cap moment de lluitar. El Poble Nou feia valer el pronòstic, arribant als darrers tres minuts amb un resultat favorable de 24-30. Un parcial de 0-3 en els darrers tres minuts, amb el partit decidit, deixava el resultat en un 24-33, excessiu càstig pels mèrits dels vilanovins.

Tot i que tot l’equip va estar a un gran nivell, cal destacar el treball de Kirian i Sergio, en el pivot, les 11 aturades de Franc, i l’excel·lent partit de l’Eloi que es va posar l’equip a l’esquena quan va ser necessari.

El proper dissabte difícil desplaçament a Cambrils, davant el quart classificat.