CH Vilanova Hipersimply - CH Sant Esteve Sesrovires "B" 25-26. (SM)

L'HIPERSIMPLY NO ASSOLEIX L'ASCENS AL PRIMER MATCH BALL

Ensopegada sense importància a casa de l'Hipersimply davant el «Sanes», rival que es jugava el tot o res però que no significa cap pas enrere per als vilanovins, doncs només els hi resta un punt per assolir l'ascens matemàtic en cinc partits i fins i tot, ho podria fer sense guanyar cap punt, doncs la combinació seria com a poc, molt estranya.

No va fer un bon partit l'Hipersimply, l'ansietat i potser la pressió de jugar a casa davant molt públic van fer que els blaus no sortissin a la pista del tot concentrats i els hi va costar entrar al partit. Els visitants van començar dominant l'encontre, un rival molt motivat doncs es jugava totes les aspiracions de cara a l'ascens i amb un primer parcial de 1 a 3, va mostrar les seves cartes deixant clar que s'hauria de suar per doblegar-los. Poc a poc, els vilanovins van començar a entrar al partit, però no van ser capaços d'igualar l'encontre fins ben entrada aquesta primera part, i un cop ho van aconseguir, van fer els millors minuts de tot el partit, fins a posar-se amb quatre gols de diferència a menys de dos minuts per finalitzar el període, però, dues errades en atac dels blaus, van permetre als del «Sanes» retallar diferencies i anar al descans amb només dos gols de desavantatge, 13 a 11.

L'inici de la segona part, va ser idèntic al de la primera, millor posada en escena dels visitants, que ràpidament van recuperar la capdavantera al marcador i al joc. Els blaus continuaven erràtics i despistats a la pista, jugant més amb el cor que amb el cap i no va ser fins el minut 20 que van aconseguir igualar el matx 21 a 21. Llavors i com a la primera part, van venir els millors minuts de l'Hipersimply, que van aconseguir posar-se per davant amb dos gols de diferencia 26 a 24 a falta de 4 minuts i semblava que el partit cauria del costat blau, però llavors va aparèixer la figura de l'àrbitre que durant tres atacs consecutius, no va permetre a l'Hipersimply ni llançar a porteria, assenyalant dubtoses faltes en atac i invasions d'àrea que només ell va voler veure (afortunadament les imatges de Canal Blau son del tot contundents al respecte) i aquest fet el va saber aprofitar el rival, que fins i tot jugant amb un home menys els últims 90 segons, va aconseguir donar la volta al marcador i emportar-se la victòria per un ajustat 26 a 27, en un partit on els blaus, no van estar a l'alçada de les circumstàncies però que no afecta per res a les aspiracions de l'equip de cara al futur.