CHVNG Hipersimply - Handbol Claret 29-19 (SM)

HIPERSIMPLY VICTÒRIA I CELEBRACIÓ PER L'ASCENS A SEGONA

Victòria còmoda de l'Hipersimply davant un Claret que només va poder aguantar 15 minuts, el dia que els vilanovins van aprofitar per celebrar l'ascens amb els seus, rebent un bonic homenatge per part de tota la gent del club.

El partit, que no servia de res a cap dels dos equips, va començar poc intens i sense que els blaus poguessin obrir cap escletxa al marcador, tot i anar per endavant des del primer minut. Poc a poc, els blaus van començar a dominar la situació i a portar el ritme del matx, mentre els visitants intentaven no marxar del partit. La resistència barcelonina, va durar fins el minut 15, quan els blaus van encetar l'estirada per aconseguir el primer avantatge clar 11 a 6. a partir d'aquest moment, els blaus van prémer una miqueta l'accelerador i van aconseguir anar al descans amb una renda prou clara de vuit gols, 16 a 8 i amb el domini tot del que passava a la pista.

La segona part, no va tenir gaire història, de bon començament l'Hipersimply va ser capaç de no deixar entrar al partit al rival i van dominar el marcador amb distàncies que rondaren sempre els deu gols. Els blaus van saber gestionar en tot moment el joc i el marcador i sense massa esforç, van tancar el partit per 29 a 19 un dia en el que el més important era estar amb els seus gaudint del segons ascens consecutiu del club.

Ara toca centrar-se en la part final del campionat i en la segona fase, on es decidirà el campió de la categoria i on el blaus, tot i haver assolit l'objectiu de la temporada amb escreix, intentaran competir al màxim en una competició que no serà gens fàcil.