C. H. Vilamajor - CHVNG Hipersimply 34-30 (SM)

L'HIPERSIMPLY JUGA L'ÚLTIM PARTIT DE LLIGA COM CAMPIÓ

Derrota de l'Hipersimply en l'últim partit de la primera fase, davant un Vilamajor que encara es jugava una possible plaça en els creuaments del play-off per l'última plaça d'ascens en lloc i en el que es va poder veure un gran partit d'handbol, amb dos equips jugant al màxim, fins que als vilanovins se'ls hi va cavar la benzina, doncs es va desplaçar curt d'efectius i amb baixes importants.

Va ser un partit trepidant, sobretot en la seva primera part, com mostra el marcador de 18 a 18 al final dels primers trenta minuts. Els locals, molt intensos i agressius des del primer minut, conscients de la falta de banqueta dels vilanovins, van posar un ritme frenètic per intentar obrir forat des del començament. Però l'Hipersimply no estava per la labor de no competir el partit i va respondre amb molt coratge als cops dels locals. Els minuts anaven passat i els gols anaven pujant al marcador, sense que cap dels dos equips pogués obrir forat, per arribar finalment al descans amb empat i tot per decidir.

La segona part va ser un calc de la primera en el seu inici. Els locals molt intensos i agressius i els vilanovins, retornat els cops a base d'handbol i bona actitud. L'eficàcia golejadora en aquesta segona part, va disminuir, les defenses van treballar millor que als primes trenta minuts i els gols pujaven un pel més lents al lluminós. Tot i això, el partit molt igualat, sense domini per part de cap dels dos equips i lluita aferrissada a totes les accions. El partit va durar fins que l'Hipersimply va tenir benzina al diposit, l'esforç va passar factura, recordem que el dimecres anterior els blaus havien jugat el decisiu i duríssim partit davant l'Egara i que els havia donat la primera plaça del grup i el Vilamajor, molt millor físicament ho va aprofitar. Al final 34 a 30 en un molt bon partit d'handbol, on l'Hipersimply un cop més, va demostrar el gran equip que és.

Ara toca la fase final, on s'enfrontaran amb els tres primers classificats del grup B i on s'hi arriba amb els punts acumulats de la primera fase en els enfrontaments amb els tres primers equips i on els blaus, surten al capdavant amb 5 punts, en una competició del tot innecessària i en la que costarà molt a tots els equips mantenir la tensió després d'una llarga i dura temporada on tots arriben amb les forces molt justes.