C. H. Vic -CHVNG Hipersimply 32-25 (SM)

UN HIPERSIMPLY AMB MOLTES BAIXES DONA LA CARA A VIC

Segona derrota de l'Hipersimply al Top 6, en un partit de nou marcat per les baixes als blaus, que només van poder desplaçar-se a la capital d'Osona amb deu jugadors, però que van saber oferir una bona imatge i van saber competir davant un bon equip.

El partit va començar molt igualat en els seus primers minuts, fins i tot es podria dir que els blaus van dominar aquesta primera fase del joc, però la mala sort es va cebar amb els vilanovins, doncs al minut deu, van perdre un jugador per desqualificació directa en una jugada tant involuntària com desafortunada, però que els deixà amb nou jugadors per la resta del partit. A continuació, en una altra jugada que no semblava important, un cop a la ma rebut per una altre jugador blau, deixà als vilanovins amb vuit jugadors i quaranta minuts per endavant. Aquest cop moral el va saber aprofitar el Vic, per marxar al descans amb un clar 18 a 12.

La segona part va començar amb uns vigatans disposats a no donar cap opció als del Garraf, però, els blaus, esperonats per les dificultats, van saber competir els trenta minuts amb una despesa física molt important que va impedir als locals marxar al marcador de forma totalment clara, fins i tot, van haver uns minuts on semblava que els blaus serien capaços de ficar-se en la lluita pels punts, però, va ser un miratge. Finalment, els vigatans, van tornar a controlar la situació i posar les coses al seu lloc i es van endur el partit amb comoditat pel resultat final de 32 a 25.