Joventud Handbol La Llagosta - CHVNG Hipersimply 28-26 (CF)

EL CALORET DEL PAVELLÓ VA FONDRE LES IDEES DE JOC

Alineació: Aishwarya Cordoba (2), Ana Romero (3), Alicia Torrejón (7), Laura Martí (8), Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15), Francesca Aguilar (p) (16), Aina Gallart (22) Laura Roldán (23), Alba Serrano (24),Nuria Gómez (25), Judith Olivella (31).

Partit molt complicat, ja que des del primer moment les del Llagosta van imposar el seu ritme i a les nostres les va costar entrar en el partit. Segurament per el molt calor que feia al pavelló però, el calor es per a totes igual.

Primera part en la qual vam anar sempre a remolc el que feien les locals, per molts canvis que feia el Mister les nostres no trobaven la frescor en el seu joc per capgirar el resultat. Marcador de la primera part 15-11.

Segona part amb una certa recuperació de les nostes guerreres, resultat del joc i d’una millor defensa les nostres es possaren a dos de les llagostes, 20-18. Després d’uns moments d’incertesa dels dos equips vam fer una continuïtat d’atacs a les dues porteries que va provocar que al final del partit el lluminós llueixi un 28-26.