CHVNG Hipersimply - C. H. Igualada 35-34 (SM)


                L'HIPERSIMPLY GUANYA AL CH IGUALADA EN EL TOP6


                  CH VILANOVA HIPERSIMPLY 35 – CH IGUALADA 34 (16-18)


L'Hipersimply es retroba amb la victòria davant l'Igualada en un partit molt disputat i que es va decidir als minuts finals en un partit molt intens i on els visitants van dominar gairebé tot el partit.

La primera meitat va començar sent dominada pels visitants, molt més concentrats i intensos, tant en atac com en defensa, fet que el va permetre controlar el matx amb diferencies entre cinc i sis gols durant bona part del període i fent un millor joc que els blaus, que no trobaven el seu lloc a la pista. Cap el minut vint, els blaus van començar a reaccionar i poc a poc van anar retallant distàncies al lluminós i a entrar en el partit. Aquesta reacció va permetre arribar al descans amb només dos gols de desavantatge i amb opcions de cara al segon temps.

La segona meitat va ser prou diferent a la segona, doncs els dos equips van sortir amb les mateixes intencions a la pista, endur-se els punts, sí bé l'Igualada va anar per davant en el marcador durant molts minuts, aquesta vegada no van ser capaços d'aconseguir agafar cap distancia important al marcador. El partit era intens i dominat al lluminós fins el minut vint per l'Igualada, llavors l'Hipersimply va posar una marxa més en defensa, i va capgirar el marcador, posant-se per davant al marcador per primer cop al minut vint-i-sis. Llavors ja no va canviar aquesta situació, els blaus van saber jugar amb el cap i amb el marcador i van saber endur-se el partit tot i que els igualadins, ho van lluitar fins l'últim segon.  


JUANJO ACEITUNO