CHVGN Hipersimply - La Salle Montcada (SDE) 38-21 (JM)

CLARA VICTÒRIA DEL JUVENIL QUE MANTÉ LES BONES SENSACIONS DE LA PASSADA SETMANA

CHVNG Hipersimply – 38

Salle Montcada – 21

Alineació: Arnau  (P) (1) – Pere –  Kirian (4) –  Ivan (7) – Martí (7) – César (2) – Gerard (1) – Eloi (4) – Omar (4) – Ricard – Arnau (8)

Els juvenils es retroben amb la victòria, mostrant una gran millora en el seu joc i amb una gran actuació a la porteria del cadet Arnau, ben recolzat per la defensa de l’equip.

Els primers 10 minuts van ser força igualats i prova d’això el marcador reflectia un empat a cinc gols. Però quan els vilanovins van començar a recuperar pilotes en defensa i van començar a córrer, els visitants no van trobar cap possibilitat de resposta. Així, un parcial de 10 -2 fins el minut 20 obligava a la banqueta de la Salle a demanar el seu temps mort amb un clar 15-7. Tot i que es va aturar la davallada visitant, els vilanovins encara van augmentar 3 gols més el seu avantatge, arribant-se al descans amb un contundent 20 – 9.

El segon temps va mantenir el mateix to d’aquests minuts, i les diferències van anar creixent fins arribar als 17 gols. Tots els jugadors van participar amb encert, aportant el seu treball al conjunt i possiblement el més destacable del segon temps van ser les 12 aturades d’Arnau (19 en tot el partit), que, malgrat algunes precipitacions en les passades de contraatac va fer un partit molt complert.