C. H. Ràpid Cornellà - CHVNG Hipersimply 22-31 (JM)

FINAL DE LLIGA AMB VICTÒRIA A CORNELLÀ

CH Ràpid Cornellà – 22

CHVNG Hipersimply – 31

Alineació: Franc (P) – Pere (3) –  Kirian (10) –  Ivan (2) – Javi (3) – Gerard – Eloi (4) – Omar (2) – Martí (1) – Arnau (6)

Els juvenils tanquen la lliga amb una còmoda victòria a Cornellà, mantenint la bona actitud de les darreres jornades.

Un bon començament del partit va permetre els vilanovins posar-se amb un clar 6-1 en els primer minuts. A partir d’aquí, l’equip va baixar la intensitat, i no va estar gaire encertat en defensa, permetent els locals mantenir-se al llarg de tota la primera parts 3 o 4 gols per sota. Nombroses errades en contraatacs i poca intensitat en el joc defensiu feien que, tot i no patir pel resultat, no s’acabés de trencar el partit.

En el segon temps va tornar a sortir una mica millor, i amb un parcial de 5 – 1, ja es posaven 8 gols per damunt i sentenciaven el partit. Van tornar a afluixar en defensa i el Cornellà amb un equip molt just, va evitar que els visitants agafessin més avantatge. En resum, 13 gols de contraatac, fruit dels moments en que l’equip va estar sòlid en defensa, i només 9 gols de renda al final.

En resum, bona temporada del juvenil, que va anar millorant dia a dia en les primeres 20 jornades, per després passar un fluix mes d’abril. Finalment en les darreres jornades han recuperat la seva millor versió i han completat un temporada amb 12 victòries, un empat i 15 partits perduts. A més de la participació de la majoria de jugadors de segon any en diversos partits amb el primer equip, i que fins a set jugadors cadets hagin participat en l’equip en molts moments de la competició..