CH Cambrils - CHVNG Hipersimply 39-19 (SM)

HIPERSIMPLY PRIMER PARTIT A SEGONA CATALANA I ENSOPEGADA

CHVNG: Ivens (4 aturades) i Martí (6 aturades) (porters), Kike (4), Ivan (4), Eloi (3), Arnau (2), Franc (3), Sergi (1), Kirian (2) i Gerard

Complicat inici de lliga per l’equip. Estrenar categoria anant només 10 jugadors i enfrontar-se  a un equip molt i molt fort, que a més, compta amb tres jugadors que l’any passat jugaven a primera estatal, no és la millor manera d’agafar moral per intentar la permanència. 

Tot i això, i deixant a banda el resultat, 21-10 al descans i 19-9 com a parcial del segon temps, per arribar al 39 – 19 al final, el partit no va tenir cap mena d’història. 

Però, ens hem de quedar, per força, amb l’actitud de tots els jugadors fins el darrer instant del partit, la bona aportació a la porteria tant d’Ivens com de Martí, la capacitat de dirigir el joc de kike, la lluita incansable d’Ivan i les bones aportacions dels quatre júniors de primer any. Tot plegat fa creure en aquest grup, i de bon segur que el poper partit serà millor, i, pas a pas, amb la consolidació dels joves, l’equip millorarà amb certesa els resultats.

PERE SOLÉ