CHVNG Hipersimply - Liceu Franès B 20-27 (CM)

CADET MASCULÍ HIPERSIMPLY CHVNG , BON PARTIT I MAL RESULTAT

Bon partit dels cadets davant el Liceu Francès en el primer partit de la competició, on els blaus van sortit a la pista amb molts nervis i ansietat, doncs es tractava del seu primer partit com a federats i en tractar-se d'un equip totalment format per jugadors de primer any, no s'esperava menys, però els nois, van saber superar aquesta situació i

després d'uns primers minuts, on semblava que el Liceu seria molt superior, van saber trobar la cara la partit i ficar-se dins del mateix.

Després d'aquests primers minuts, la primera part va ser molt igualada, tot i que els visitants van anar per davant en tot moment al marcador a la pista, el joc era igualat i sense un dominador clar. De fet, els blaus van fer més per endur-se al descans un resultat millor, però tot i la lluita i l'entrega dels nois, els pals ho van impedir.

A la represa, els vilanovins van sortir molt endollats i amb un parcial de 4 a 0, van aconseguir donar la volta al marcador, amb una molt bona i intensa defensa, que no va deixar maniobrar als barcelonins i aquesta vegada sí, sabent definir en atac. Després d'aquests primers minuts i amb un time-out obligat per part del visitants, van venir els millors moments del partit, quan durant un bon grapat de minuts, el partit va estar del tot equilibrat i es van poder gaudir de molt bones accions per part dels dos equips.

Però cap el minut 20 d'aquesta segona part, el partit es va començar a decantar pel als visitants, als blaus, se'ls va esgotar la benzina, fet que van aprofitar els visitants per marxar al lluminós. El cansament dels blaus i l'estirada al marcador dels barcelonins, no van fer però, que els blaus desindexin de lluitar totes les pilotes fins a l'últim segon, arribant al 20 a 27 final, un marcador potser massa ampli pel que es va veure a la pista.