Handbol Gavà B - CHVNG Hipersimply 19-33 (CF)

NO S’HA DE BAIXAR LA GUARDIA

Segon partit, segona victòria. Partit celebrat en la bonica localitat del Baix Llobregat. Un match amb dues parts molt diferenciades.

La primera part fou molt ràpida, les blavenques es  posaren al davant en el marcador des d’el minut un, amb un 2-0. Al segon terç de la primera part van ser els millor minuts de les nostres, feren un parcial 0-10, el qual els posaria amb un gran avantatge sobre les blaugranes amb un 14-3 al lluminós. Les nostres guerreres lluitaven per cada pilota. Final de la primera part, 20-7.

Segona part totalment diferent, es van acomodar amb l’àmplia diferència del marcador, tant va ser així que, les blaugranes marcaren els mateixos gols que nosaltres, 13-13. A pesar de les instruccions dels tècnics, no van saber jugar com la primera part. Final del partit, 33-19.

Cal destacar, les parades de mèrit de la portera blavenca i que seguim com assignatura pendent els llançaments de set metres.