C. H. Òdena - CHVNG Hipersimply B 12-4 (IMB)

DERROTA EN UN PARTIT FORÇA IGUALAT!


L'equip infantil masculí B ha visitat el poliesportiu municipal d'Òdena per jugar el primer partit com a visitants de la temporada. El resultat final, que ha estat de 12 a 4, no és el més significatiu sinó el fet que els de Vilanova són un equip amb moltes incorporacions que partit a partit va evolucionant. 

 

Durant el matx ens hem trobat amb la sorpresa que hi ha hagut quatre parts i que hem jugat amb el sistema VERDPLAY . Malgrat no s'ha guanyat cap de les parts jugades l'equip ha mostrat seriositat i ha plantat cara al rival amb una proposta ofensiva clara i demostrant ambició. En defensa s'han mostrat ferms. El punt diferencial han estat un parell de jugadors de l'equip rival que són qui han fet possible que la balança de gols es decantés a favor dels locals. En algun moment del partit l'equip ha anat guanyant, fet que ha animat els nostres jugadors.

 

En definitiva, un partit vibrant en què tant a nivell individual com grupal l'equip va mostrant moltes ganes de fer bona feina i de seguir progressant. 

 

Joan