C. H. Esparraguera - CHVNG Hipersimply Blanc 26-18 (IM)

MOLT BONES SENSACIONS A EL PRIMER PARTIT DE

L'INFANTIL BLANC

El dissabte dia 7 pel matí es va realitzar el primer partit de la fase escolar. També ha estat el primer partit en què l'equip infantil masculí "B" han jugat per separat. El gran nombre de nens que participen en aquestes edats ha provocat que, amb encert, l'equip tècnic hagi decidit fer dos grups: l'equip blanc i el blau.

Durant els primers cinc minuts els pares i mares que hem animat l'equip comentàvem emocionats la gran evolució que han fet els nens. Jugaven 9 i per a 7 d'ells aquesta és la primera temporada practicant aquest esport. Un parcial de 0 a 4 ens ha posat la pell de gallina. A la primera fase de joc els blancs del Vilanova Hipersimply s'han mostrat compactats, concentrats, molt organitzats, dinàmics i amb ganes de victòria.

No obstant, a mesura que els minuts de la primera part han avançat, els d'Esparraguera han reaccionat. Malgrat hem anat mantenint una diferència constant de 2 gols a favor s'ha arribat a la mitja part amb empat a 15.

La segona part ha estat molt diferent. Hem mantingut la igualtat la meitat dels 25 minuts reglamentaris però des d'aquest punt fins a acabar el partit s'ha complicat la situació: el desgast emocional i físic ha fet presència en els blancs. El fet de només disposar d'un canvi i el nivell d'agressivitat que l'equip contari ha posat damunt el terreny de joc ha provocat l'enfonsament del jove equip. Al final un resultat que no reflecteix el gran esforç realitzats pels vilanovins: 26 a 18

Tanmateix cal FELICITAR els jugadors i també al Gerard i l'Adrià per la feina feta. Marxem cap a casa amb un regust agredolç però de tot se n'aprèn i aquest equip seguirà evolucionat fermament!