CHVNG Hipersimply - Ripollet 44-17 (CF)

La clau de l’èxit es treball, treball i treball.

Alineació: Ana Romero (2)(1g), Lenda Victorio (14)(8g), Patricia Lucas (15)(4g), Aina Gallart (12)(8g), Alba Serrano (24)(4g),  Nuria Gómez (25), Marta Verges (29)(p), Judith Olivella (31)(16g), Anna Gargallo (34)(3g),  Francesca Ubillus (45)(p), Laia Waira (50), Andrea Fasius (97)(1g).

Un altre gran partit de les nostres Guerreres. Fora del resultat que es el  menys important en aquest cas; per unanimitat de tots els assistents a l’annexe es l’entrega, el coratge, la lluita, el no deixar cap pilota per perduda, ajudant-se en defensa, pujant dos i tres jugadores al atac, multiplicant-se per trobar el millor desmarque en cada atac, en definitiva, jugant com mai i guanyant com sempre. Cinc de cinc.

Partit contra un equip no molt fort. Les nostres sabent el que feien en tot moment no van tenir pietat de les ripollenses. Primera part contundent, 19-6.

Segona part va començar igual, defensa forta, anticipada i ordenada. Era tal la concentració de les nostres que a la meitat de la part el marcador era de 32-8. Les nostres no van afluixar l’accelerador. Final del partit 44-17.