CHVNG Hipersimply - CEH BCN Sants UBAE 9-36 (CM)

NOVA DERROTA DEL CADET MASCULÍ

Nova derrota del cadet en un partit prou dolent del cadet on només van poder plantar cara deu minuts i van permetre als barcelonins donar-se un homenatge a costa del blaus.

Deu minuts d'història va tenir aquest partit, que van ser els que els blaus van decidir baixar els braços davant la superioritat dels visitants tot i que aquests deu minuts van ser prou bons, 2 a 6 al minut 10 i només la falta d'encert de cara a porteria i sobretot l'encert del porter rival, va fer minvar la moral dels vilanovins, que van defensar prou be i van atacar molt millor que en altres partits, però, aquesta falta d'encert va fer que la moral de l'equip baixés i s'acabés la resistència. La resta d'aquests primers trenta minuts, van ser un monòleg barceloní.

La segona part, va ser un calc de la primera, els blaus van sortir de nou disposats a plantar cara, però només ho van aconseguir en els primers minuts, la resta d'aquesta segona part i igual que la primera, monòleg barceloní i un resultat dolorós per als blaus, sabedors que la diferència entre els dos equips, no es la que el lluminós va reflectir al final del matx.