C. H. Santa María Palautordera - CHVNG Hipersimply 26-20 (CF)

Primera derrota, primera desil·lusió, ...

Alineació: Meritxell Pérez (1)(p), Ana Romero (2), Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15), Aina Gallart (22), Laura Roldán (23), Alba Serrano (24),  Nuria Gómez (25), Marta Verges (29)(p), Judith Olivella (31), Andrea Fasius (97).

Partit jugat a la gèlida localitat de Santa Maria de Palautordera situada al peu del Montseny. Les nostres van començar molt fredes, com el matí. Ràpidament les locals van agafar avantatge amb un 7-0. Les nostres guerreres no van entrar en el partit fins molt tard; van fallar tot el que es podia fallar, passes, tirs a porteria fàcils, interacció entre elles,... Primera part 15-10.

Segona part igual a la primera però; amb una diferència, vam fer una millor defensa i li van posar lluita i ganes. Van fer un parcial de 11-10. Això vol dir que, a casa ho podem fer millor. Final del partit 26-20.