CHVNG Hipersimply - C. H. La Llagosta 31-38 (CF)

Tercer partit consecutiu contra un equip d’identitat. Darrera derrota

Alineació: Lenda Victorio (14)(3g), Aina Gallart (22)(9g), Laura Roldán (23)(6g), Alba Serrano (24)(2g),  Nuria Gómez (25)(2g), Marta Verges (29)(p), Judith Olivella (31)(8g), Anna Margallo (34), Marta Méndez (40), Francesca Ubillos (45)(p), Andrea Fasius (46).

Primera part molt igualada. Les nostres guerreres van colpejar primer però, no van poder despenjar-se  de les visitants. Tota la meitat va ser “un toma i daca” de gols. Les defenses no van fer una bona feina.  Sols al final de la primera part les vermelles es van posar per davant amb una diferència de tres.

Segona part més defensiva, conseqüència de la qual el parcial d’aquesta part era de 12-16. Les nostres guerreres no van trobar en tot el partit les bones combinacions entre elles que feien als primers partit. No van tenir confiança en elles mateixes. Molts passes dolents, intranquil·litat, falta d’anticipació i claritat a l’atàc.