C. H. Ascó - CHVNG Hipersimply 24-45 (CF)

Alineació: Meritxell Pérez (1) (p), Ana Romero (3)(1g), Lenda Victorio (14)(7g), Patricia Lucas (15)(2g), Aina Gallart (22)(14g), Laura Roldán (23)(6g), Alba Serrano (24)(4g),  Nuria Gómez (25)(4g), Judith Olivella (31)(7g), Marta Méndez (40), Francesca Ubillus (p).

Els Reis Mags han portat el que se’ls hi demanava, “LA XISPA”.

Un partit incommensurable; les nostres guerreres no van donar treva ni descans a les locals des del minut 1. Tan va ser així, que a la meitat de la primera part el marcador era de 4-15. Excepte uns minuts de relax, no van donar peu al nerviosisme. Primera part, 12-24.

Segona part com la primera, una defensa contundent, una porteria ben coberta, ajudant-se entre elles, lluitant per cada pilota perduda, contraatacant, aprofitant els forats que generaven. En dues paraules, jugant amb alegria totes les jugadores, des de la porteria fins als extrems. Final del partit, 24-45.

Sembla que l’alegria i el bon joc ha tornat al cadet femení.