CHVNG Hipersimply - C. H. Sant Pere de Ribes 25-12 (CF)

Victòria contundent contra un rival directe a la classificació

Alineació: Meritxell Pérez (1) (p), Ana Romero (3)(1g), Lenda Oliu (14)(3g), Patricia Lucas (15)(1g), Aina Gallart (22)(6g), Laura Roldán (23)(3g), Alba Serrano (24)(2g),  Nuria Gómez (25), Judith Olivella (31)(8g),Ana Gargallo (34), Marta Méndez (40)(1g), Francesca Ubillus (45)(p), Andrea Fasius (46)(1g).

Un altre gran partit de les nostres guerreres blaveres. Tan va ser la superioritat de les nostres que a la meitat de la primera part el marcador senyalava un 9-4 a favor. Després d’uns minuts de deconcert en atac de totes dues esquadres i encerts de les porteres; unes bones possessions de pilota i passes encertats a les nostres pivots i llançaments del lateral deixaren el marcador a la primera part un 13-5, que reflectia la superioritat de les guerreres.

La segona part va portar la mateixa tònica, bones jugades en atac, bona defensa inclòs amb inferioritat numèrica per unes exclusions fruit del joc i bones parades a la porteria dignes de menció tan en aquesta part com en la primera. Amb el partit ben encarrilat les nostres van saber administrar la diferència al marcador. Apretaven quan tenien que apretar i en defensa estaven molt fortes. Final del match 25-12. Fidel reflex de com aquestes jugadores van millorant dia rere dia. Dada final, a la pretemporada vam guanyar d’un innextremis.

No contarem per a la classificació però, sou futures protagonistes de fer coses importants amb aquest esport.