La Salle Bonanova CHVNG Hipersimply Blanc 26-21 (IMBLC)

Gran partit dels blancs malgrat la derrota

 

Dissabte 23 de gener ens va tocar desplaçament a Barcelona. En concret a les grans instal.lacions de la Salle Bonanova. 

 

Un partit que va començar ben puntual i que va ser molt intens. Els de la Salle es van posar per davant del marcador però els blancs no es van deixar impressionar i van deixar-hi la pell. Som un equip que reacciona i té parts de gran intensitat. Malgrat el gran esforç a la mitja part perdíem 11-7. 

Els inicis de la segona part no van ser fàcils i els de la Salle se'n van anar al marcador. No obstant, en Roc va fer una gran actuació. Parant molt, i bé. Fins i tot algun penalt. Tenim un gran porter! 

 

Com en d'altres ocasions la bona feina feta als entrenaments es demostra als partits i els gols i les bones jugades van ser presents. Destacar la gran actuació de l'Enric que tenia el punt de mira molt ben ajustat. També cal destacar el suport, gols i valentia de l'Oriol que, tot i tenir mal al dit va fer possible que l'equip tingués una rotació a la banqueta i fins i tot va fer 2 gols! 

 

Malgrat el resultat final de 26 a 21 podem afirmar que l'entrega de l'equip i l'esforç demostrat van fer possible que tots acabéssim satisfets. 7 jugadors i un recanvi amb mal a la mà i fer un treball intens tant en defensa com en atac diu molt de l'equip: a seguir treballant amb esforçÀnim equip!