C. H. Sant Joan Despi - CHVNG Hipersimply Blanc 27-21 (IMBLC)

PARTIT POST CARNAVAL

Ja se sap que el carnaval a Vilanova és d’allò més esbojarrat! I com que l’anterior setmana vam descansar i no vam jugar partit ja que estàvem celebrant el carnaval... i aquest fet l’equip ho ha notat. Al llarg del partit se’ls veia cansats amb les mans toves i sense la guspira d’altres partits.

Aquest equip li funciona començar marcant però aquesta vegada tot i avançar-se al marcador només va ser un miratge ja que en 2 minuts ja perdíem 3-1. L’equip local va posar-se a 5 gols de diferència. En aquest moment un decisió tècnica encertada demanant un temps mort va ser un revulsiu, però massa efímer. Vam tenir l’ocasió de posar-nos a un sol gol, però els locals van tornar a apretar fins a marxar al descans amb 13-8 al marcador.

A la represa la tònica va ser molt semblant: 15 minuts molt fluixos (arribant a perdre de 9) fins que faltant 8 minuts l’equip va reaccionar fins a deixar el marcador a 27-21.

Cal destacar que l’Oriol va fer un partit molt complert. En aquesta ocasió va marcar 3 gols en jugades ben elaborades. En Guille va fer tres o quatre jugades amb intensitat que van ser molt destacables. També cal destacar que l’Enric porta una bona ratxa i en aquesta ocasió colar dins la porteria 6 gols. En David, que a la primera part no n’havia marcat cap, els va deixar tots 4 per la segona meitat.  També cal destacar els nostres porters, especialment una jugada d’u contra u que l’Erol va aturar quan semblava impossible!

Tenim potencial! No cal oblidar que és un primer any en què molts són novells. S’està fent bona feina i l’equip tècnic demostra que hi posa tota l’artilleria. Ara, no obstant, l’equip cal deixi de ser irregular al llarg del partit i concentrar-se i creure en la victòria des del primer minut. Ànim equip! A seguir treballant!