C. H. Cooperativa Sant Boi B - CHVNG Hipersimply 21-24 (CF)

UN PAS MÉS CAP AL LIDERATGE

Alineació: Alba Romero (2), Lenda Victorio(14)(2g), Patricia Lucas (15), Aina Gallart (22)(7g), Laura Roldan(23)(5g), Alba Serrano (24)(4g), Núria Gómez (25)(1g), Marta Verge (p)(29), Judith Olivella (31)(6g), Ana Gargallo (34), Marta Méndez (40), Francesca Georgette (p)(45)(12 a), Andrea Fasius (46).

Partit jugat a la maca localitat de Sant Boi, on van naixer els germans Gasol, on hi hà un bust en homenatge a Dani Jarque; i on diuen, que a la cantina del complexe fan uns bons bocates de llom.

Partit bastant espés de les nostres guerreres, sobretot a la primera part, en cap moment ens vam sentir a gust a la pista. Les errades en atac van ser nombrosos, la circulació de la pilota no era lo ràpida i encertada que es voldría. En defensa, ens apanyavem però, lo millor va ser la porteria que va fer unes grans intervencions de mèrit, com parar tres trets francs, el que va suposar que al final del partit ens distanciem en el lluminós. Primera part, un abaix, 8-7.

Segona part molt millor, més centrades, sobretot en defensa, corregint errades que feiem a la primera part. En atac, ens vam possar a picar pedra, el que va provocar que al minut 12 ens posem pel davant 11-12. Després no va ser tant fàcil, van haver de treballar bé en defensa, robades de pilota, la porteria ben coberta i encertant més a l'atàc, tot això va fer que ens emportem els dos

punts cap a casa.

Les anècdotes del partit van ser dos gols que no ens va xiular l'arbitre, encara que el públic i els propis de l'equip contrari ho afirmaven i que el noi del marcador li va dir al nostre Mr que no alentés i donés instruccions a les nostres jugadores. Final del partitm 21-24(26).

Amb la derrota de La Llagosta amb El Ascó, som a 1 punt. Som-hi Vila.