CHVNG Hipersimply - Handbol Sant Andreu 12-22 (IMBLU)

S’HA TRENCAT LA RATXA DE VICTÒRIES DE L’INFANTIL BLAU

Després d’un bon seguit de victòries, l’infantil Blau ha caigut en aquesta darrera jornada, disputada a casa contra el Handbol Sant Andreu per un contundent 12 a 22.

La primera part fou molt disputada amb alternances al marcador,  on s’imposaren les defenses als atacs, finalitzant amb un tanteig de 8 a 9 pels visitants.

A la segona part es va girar el partit, més per mèrit del rival que per demèrit dels vilanovins, el resultat parcial ho diu tot, 4 a 13.

Tres van ser les claus per la derrota, la primera, el canvi de defensa a la segona part dels visitants, passant de la defensa amb dos jugadors avançats a una fèrria defensa sis-zero; la segona, el canvi del porter visitant, un jugador amb molta envergadura i amb una clarividència  excepcional per dirigir i ajustar la seva defensa; i la darrera, el poc fons d’armari dels vilanovins per fer canvis de jugadors, que va generar massa cansament a les acaballes.

Cal assenyalar que malgrat aquestes dificultats l’infantil blau va jugar una més que acceptable segona part, però es trobaren  com moltes vegades, quan als rivals li van maldades, una defensa molt asfixiant sis-zero (defensa no permesa pel Consell Escolar), la qual percudia les línies de passada de la circulació dels vilanovins, cosa que propiciar nombrosos contres.

I quan superaven aquesta excel·lent defensa, s’hi trobaven amb un porter pràcticament infranquejable, no per la seva excessiva qualitat, sinó més bé per la seva gran envergadura; i si a més afegim el cansament per l’escassetat de la plantilla, tenim   el que ha provocat aquesta derrota.

Però malgrat tot, cal felicitar als entrenadors i jugadors  per l’evolució de l’equip.