CHVNG Hipersimply - Escola Safa Gavà 12-20 (IMBLC)

LA VICTÒRIA ES FA ESPERAR

 

Els blancs segueixen aprenent. Una victòria sempre deixa un bon sabor, però una derrota ha d'animar l'equip a seguir millorant.

 

 

Dissabte vam jugar un partit irregular davant el Safa de Gavà. Potser la parada de Setmana Santa ha fer que l'equip hagi perdut ritme, però segur que seguirem millorant!

 

L'inici de partit va ser molt bo. Amb idees clares, defensant bé i amb ganes i punteria a l'atac. Vam aconseguir posar-nos dos gols per endavant, 6-4 quan es portaven 15 minuts de joc. Però al Safa destaca 1 jugador, el número 5, en David, que ell tot solet fa la majoria de gols. Com que de tot se n'apren els blancs van saber llegir el partit i vam fer una bona pressió. Malgrat l'esforç,   la mitja part perdíem de 2 gols.

A la represa tot i una defensa treballada i ordenada no vam aconseguir frenar sempre l'equip contrari i van anar marxant al marcador. Semblava un partit molt igualat al principi, però es va anar decantant a favor dels de Gavà principalment perquè en atac la punteria va fallar, fet que va fer lluir el porter contrari. Al final el marcador 12 a 20.

 

Cal destacar que tenim dos grans porters que segueixen progressant. Malgrat la derrota van evitar que la diferència fos més gran! Molt bé Roc i Erol, a seguir treballant! També cal felicitar al Marc que ja comença a agafar rodatge dins l'equip, no és fàcil arribar a un equip a mitja temporada i ho està fent bé! Destacar la força i lluita que hi posen el Guille i l'Oriol. Tot l'equip s'ha de contagiar d'aquestes ganes i de la motivació que hi posen. I a tot l'equip un missatge clar: no defallir i a seguir treballant (sobretot la punteria!)