SAFA Horta - CHVNG Hipersimply Blanc 23-24 (IMBLC)

PER FI ELS BLANCS CREUEN EN ELLS MATEIXOS

Partit jugat pels nostres infantils blancs amb tot l’equip de gal·la i l’ajuda d’un aleví. Avui estaven dirigits pels entrenadors Pedro Poza i Jordi Safont en absència dels entrenadors habituals; disputat sota un sol més que primaveral a la pista descoberta de l’escola Sagrada Família d’Horta, contra un equip just de jugadors que no disposava de cap canvi.

Els nostres jugadors han començat el partit centrats i ja des del principi han començat a dominar el marcador. El joc fluït, l’encert de cara a porteria dels nois i la inspiració a la nostra porteria ha fet que a la meitat de la primera part ja dominéssim el marcador amb 5 gols d’avantatge. La rotació de la banqueta no ha fet minvar el ritme i s’ha arribat a la mitja part amb el marcador clarament favorable de 9-14.

La segona part ha començat amb igual intensitat que la primera. Els gols arribaven de totes les línies i la porteria seguia inspirada. Algunes errades en les passades han permès una certa recuperació del SAFA, que tot i no disposar de cap recanvi mantenia els jugadors amb intensitat. Tot i així manteníem la diferència entre 3 i 5 gols d’avantatge. Als 14 minuts de la segona part registràvem un marcador favorable de 16-21 quan l’equip contrari ha demanat temps mort. La calor i l’assolellada del migdia ha fet que es comencessin a notar a les cames i la concentració dels nostres jugadors, i per contra l’equip adversari treia forces d’on no semblava que n’hi hagués per començar a remuntar la diferència amb un parcial de 4-1. Amb el marcador 20-22 s’ha entrat als darrers 5 minuts del partit amb l’emoció de la incertesa final. A falta d’un minut i mig i quan el marcador reflectia 22 a 24 els nostres entrenadors han demanat temps mort. Calia asserenar els ànims i mantenir el cap fred, intentant esgotar la possessió i provar d’assegurar el darrer llançament. S’ha fallat aquest darrer llançament i això ha permès al SAFA marcar en darrer atac escurçant les diferències a la mínima.

Per fi hem vist un partit on els nostres han cregut en les seves possibilitats i han jugat amb intensitat un handbol de qualitat, malgrat que al final s’hagi notat l’esforç de tots els minuts jugats. Cal destacar que l’equip contrari no ha llençat en cap moment la tovallola i als últims minuts ha tret les darreres forces que posseïen amb orgull, caient amb dignitat i totalment esgotats.