C. E. Tortosa - CHVNG Hipersimply 26-30 (CF)

REMONTADA MUNTANYA RUSA

Alineació: Meritxell Pérez (1)(p)(28a), Lenda Victorio (14)(2g), Patricia Real (15)(2g), Aina Gallart (22)(5g), Laura Roldán (23)(5g), Alba Serrano (24)(3g), Núria Gómez(25)(5g), Judith Olivera (31)(8g), Francesca Georgente (45)(p).

Partit jugat a la esmentada ciutat tarraconina que està dividida pel gran Riu Ebre.

Match intens de del primer minut. Tots dos equips lluitant per totes les pilotes. Defenses molt centrades i dures, sobretot, cap als pivots. Els primers 15 minuts van ser una série de gols de les dues esquadres, fins que les nostres guerreres van encarrilar 4 gols seguits 8-12, que donaven peu a que tendriem el partit guanyat però, va ser un mirall. Les tortosines van seguir lluitant i les nostres van baixar una mica la concentració que provocaren anticipacions, errades en el pase i mala fortuna cara a meta portaren el lluminós al final de la primera part a 15-14.

Començament de la segona part idèntica a la primera però, amb el hàndicap de que anavem a remolc, darrere al marcador fins al minut 20. Des d'aquell instant, les nostres van treballar més durament i van trobar més forats a la defensa tortosina i la nostra defensa i porteria es van convertir en un mur quasi inespucnable. Dada que demostra això es 11 gols encaixats i 15 aturades de la nostra petita-gran portera. Els últims 10 minuts les blaveres marcaren 8 gols de 5 de les rogenques. Final partit 26-30.

Proper partit diumenge 17 a les 9 del matí versus S. Maria Palautordera.