CHVNG Hipersimply Blanc - C. H. Odena 23-22 (IMBLC)

GRAN PARTIT!  GRAN VICTÒRIA!

El partit de dissabte 16 d'abril és d'aquells que crea afició i estima a l'handbol. Als participants mateixos i a aquells que gaudim veient-los disfrutar, lluitar, esforçar-se!

Els blancs van sortir amb moltes ganes d'handbol. Els primers compassos de joc ja vam veure que seria un partit molt igualat, i així va ser!

L'equip va posar intensitat amb bons passes i ganes de passar-ho bé. L'equip va fer bones rotacions i canvis i s'adaptaven al joc del rival amb habilitat! Cal dir que l'Òdena no ho posava fàcil i també va mostrar un bon nivell! El marcador s'anava alternant, ara els blancs davant, ara els visitants. No obstant una petita davallada d'intensitat va posar el marcador a la mitja part en 10-11. El cert és que els tirs als pals i més d'un penalt errat ens haguéssin donat certa tranquil·litat. Sugui com sigui els primers compassos de la segona part van ser decisius.

Els nois entregats a totes i el públic animant com mai va fer possible un parcial de 4-0. Els blancs es van posar per davant amb bones jugades, ben elaborades i gols espectaculars del Pau Minguet, el Jan, el David i el Miquel. Tot l'equip amb dos grans porters amb la força que els dóna l'equip tècnic van creure amb la victòria. No obstant, a falta de 8 minuts l'equip guanyant de 2 es va deixar empatar per la precipitació i errades en els passes. Però malgrat la tensió va créixer al terreny de joc van saber mantenir el cap fred i donar-ho tot fins al final. Al darrer suspir amb el marcador 23 a 22 una falta perillosa ens va posar l'ai al cor. Però el marcador va restar quiet per a l'esclat d'alegria dels blancs! Felicitats equip!