J. H. La Llagosta - CHVNG Hipersimply 26-24 (CF)

CONTENTES PEL GRAN PARTIT REALITZAT

 

Alineació: Meritxell Pérez (1)(p)(19 a de 26), Anna Romero (3), Lenda Victorio (14)(1g), Patricia Lucas(15)(1g), Aina Gallart (22)(7g), Laura Roldan (23)(4), Alba Serrano (24), Núria Gómez (25)(2g), Judith Olivella (31)(9g), Carla Martinez (53).

Match disputat a La Llagosta, localitat del Vallès Oriental d'on es el jugador d'handbol Antonio Garcia Robledo que dòna nom a les instal.lacions on es practica el nostre gran esport.

Partit que ens jugavem el lideratge de la classificació, cosa que ells ho sabien. Primera part molt igualada però, les nostres guerreres van picar primer i vam estar en tot moment pel davant en el lluminós, fins que en els últims minuts de la part va apareixer un protagonista “parcial” innesperat.

Final de la part, 12-12.

Segona part, molt semblant, amb el públic molt a sobre alentat per l'entrenador local i que la Sra arbitre estava influenciada per l'ambient ens va trencar el partit. Tot hi això, les nostres seguien fent una defensa molt bona i unes bones combinacions i jugades de molt merit conseguien que les llagostines no s'en anessin en el marcador però, amb els llançament dels extrems i decisions dubtoses de la colegial ens feien molt de mal.

No posem excuses però, un partit macu i lluitat de dues esquadres d'alt nivell no es deuria permetre que el protagonista no fossin les jugadores.


Final del match  26-24.

Proper partit contra Sant Fost, dissabte a les 18h.

Cosme