CHVNG Hipersimply Blanc - Cornellà Almeda 23-13 (IMBLC)

QUIN LUXE JUGAR AL PAVELLÓ

Dissabte 30 d'abril ens llevem amb la sorpresa que podem usar el pavelló per jugar contra el Cornellà

El partit comença molt igualat amb els blancs que semblaven atordits per jugar en tan bonic escenari. Amb unes grades que feien goig i un públic entregat!

Al minut 15 el marcador estava en 7-6. Entre endormiscats i poc efectius els blancs no arrencaven. El porter contrari parava molt bé per tots costats. 3 penalts fallats i 6 pilotes al pal no van aturar l'equip que lentament va posar l'engranatge en marxa! Així s'arribava al descans amb el marcador a 11-7. L'inici de la segona part va ser bo, amb l'equip posant-hi ganes però sense allunyar-se al marcador, sempre topant amb un gran porter dels de Cornellà. Fins i tot en el 10 de la segona van perdre pistonada i van perdre bona renda de gols, escapant-se de 6 els visitants es van posar a 3. Una bona lectura dels nostres tècnics va fer que l'equip visualitzés la victòria i malgrat els nervis i tensió que es respirava al terreny de joc i a les grades van esforçar-se de valent fins a deixar el marcador 23 a 13.

Cal destacar un gran partit de l'Enric i el David i una defensa sòlida. També hi va ajudar un bon sistema de rotacions que donava aire fresc al joc.

Felicitats equip! Cada nou partit se us nota una bona progressió.