CHVNG Hipersimply - C. H. Sant Fost de Capsentelles 29-11 (CF)

SENSE XISPA PERÒ, AMB DINAMITA

Alineació: Meritxell Pérez (1)(p)(7 a. de 6g), Ana Romero (3)(1g), Lenda Victorio (14)(1g), Patricia Lucas (15), Aina Gallart (22)(9g), Laura Roldán (23)(4g), Nuria Gómez (25)(4g), Judith Olivella (31)(10g), Anna Gargallo (34), Francesca Ubillus (45)(p)(9 a. de 4g),  Andrea Fasius (46), Laia Waira (50), Carla Martínez (52).

Partit solventat des d'el minut cero. En cap moment les nostres guerreres van vore perillar la victòria i els corresponents dos punts. Les visitants no van ser rival en cap segon del partit. Uns dispersos trets a porteria van encaixar-nos els únics gols de la primera part. Bona defensa i porteria mantenien  a les de Sant Fost a ratlla i al mateix temps, bons contraatacs i combinacions xisposes marcaren el lluminós a 14-6 a la primera part.

Al descans l'entrenadora intentà motivar a les nostres guerreres però, sols les individualitats i altre cop bones combinacions i una defensa visitant fluixeta no ens ho van posar dificil per mantenir el partit  encarrilat. Cal destacar la bona actuació de les porteres, ben concentrades.
Podía haver sigut mes gran la diferencia de gol però, ens vam contagiar del joc de les visitants. Final del partit 29-11.