CHVNG Hipersimply Blau - CHVNG Hipersimply Blanc 29-24 (IM)

Derbi de Club : Infantil Masculí Blanc vs Infantíl Masculí Blau

 

Intens partit a l'annex que enfrontava els dos equips infantils del Consell de l'Esport.

A tots dos equips hi havia ganes de fer un bon partit i tots dos equips es volien endur la victòria. També hi havia un "pique de broma" entre les dues aficions i sobretot entre els dos cossos tècnics.

 

El partit es va realitzar a l'annex a les 12 del migdia. Tots dos equips van començar amb ganes i de manera ben estructurada. L'inici va ser molt i molt igualat. Al min 4 1-1, al min 8 3-3, al min 15 7-7. Però a partir d'aquest moment els blaus van apretar o o els blancs van afluixar, depèn de com es miri... el cert és que va haver un parcial de 7-2 que va ser el moment clau del partit ja que des d'aleshores el partit v aseguir igualat i aquests minuts van marcar la diferència al marcador final que va ser de 29 a 24.

 

També és cert que la diferència la van marcar en l'equip dels blaus els dos infantils federats. Què hagués passat si no haguessin jugat???   aixòs'ho pregunta tothom però així és la vida. Cal aprendre i seguir progressant i això és el que es va veure al terreny de joc.

 

Dos equips germans que es van respectar molt però que van oferir un vertader espectacle d'handbol. Molt bona defensa i bones jugades d'atac. Dins els blancs destacar, com sempre, la gran actuació dels dos porters, tant l'Erol com el Roc van estar molt i molt bé. Destacar aquest últim que en una jugada va parar tres tirs a porta seguits! Quin crac!

 

La segona part, tal com dèiem, va ser també molt igualada. Al descans perdíem de 4 i vam acabar perdent de cinc. Una derrota amarga perquètal com va començar el partit s'hagués pogut viure un final més vibrant.

 

Res més per aquesta temporada! Ha estat un plaer veure com l'equip ha crescut. Felicitar els nois per la seva evolució constant, pel seu sacrifici, per l'esperit de superació i per les ganes de passar-ho bé practicant un esport meravellós. Gràcies també, de manera especial, al Gerard i l'Adriàper la seva empenta i ganes per motivar l'equip, fer-lo créixer i donar unes bones pautes del món de l'handbol.

 

 Ara a seguir entrenant que algun amistós caurà i també la possibilitat de més handbol participant a la Granollers Cup o bé al Campus d'estiu o de tecnificació. Finalment gràcies al club per organitzar els equips bases i fer possible que cada dia se n'aprengui més i millor.

 

 

JOAN ORTÍN