CHVNG Hipersimply Blau - CHVNG Hipersimply Blanc 29-24 (IM)

DARRER PARTIT DE LLIGA, DUEL FRATICIDA ENTRE  DELS DOS  INFANTILS DEL CHVNG

 

Aqueta darrera jornada del campionat  ens ha deparat un enfrontament entre els dos equips infantils del CHVNG participants a la Lliga del Consell Esportiu.

El partit es va iniciar amb un minut de silenci per la mort de l’avia del jugador de l’infantil Blau, Yerai.

Cal destacar  l’exquisidesa esportivitat dels dos equips, en un partit on era evident que es ventilava quelcom més que una victòria.

L’inici de la a primera part vas ser un estira i arronsa, entre  dos conjunts d’un nivell molt similar, on tots dos equips va intentar rendibilitzar la seva coneixença i amb uns moviments tàctics semblants.

A mitjans de la primera part l’Infantil Blanc va fer una estirada al marcador  de dos gols,  gràcies  a la bona actuació dels seus porters, i que va semblar que provocaria la ruptura del partit, però els jugadors del Blau van intensificar la seva defensa avançada, interceptant  les línies de passades del rival,   generant alhora contracops franc que van reduir el desavantatge.

Aquesta bona defensa de l’equip Blau juntament amb un elevat encert en atac, va fer que la primera part finalitzés amb un clar avantatge de de 14 a 10 en favor d’aquets.

La segona part es va iniciar amb una gran intensitat per ambdós conjunts, amb un continuat intercanvi de gols i on el Blau conservava la distancia aconseguida a la primera part.

L’equip Blanc va millorar el seu encert en atac a mitjans de la segona part  i es va apropar al marcador, semblava que es produiria la davallada del Blau, que l’ha condemnat en moltes segones parts, però aquesta vegada van saber  mantenir el nivell d’intensitat de  la primera part.

El parcial d’aquesta segona part ho diu tot de la igualtat dels dos equips, 15 a 14 i de la intensitat del partit, on ningú volia perdre.

Possiblement hagi estat el millor partit de la temporada de l’Infantil Blau, que per primera vegada no ha patit la  desconnexió habitual que l’ha fet perdre partits, i on l’atac ha estat ha l’alçada de la seva bona defensa.

L’Infantil Blanc ha fet un bon partit malgrat la derrota, amb un interesant equilibri atac defensa.

Aquest darrer partit ha servit de cloenda de la lliga, i ha quedat palesa la bona tasca de formació del Club, tenint en compte que molts d’aquets jugadors són novells en aquest esport.

Cal sentir-se orgullosos  d’aquets jugadors. Felicitacions pel vostre comportament i compromís.

 

 

Josep Miquel