CHVNG Hipersimply  -  C. H. Sant Esteve Sesrovires B 23-30 (SM)

EL SÈNIOR COMENÇA LA TEMPORADA

Alineació: Joaquin (P)(10 aturades), Martí (P)(6 aturades), Sergi (1), Eloi (6), Martí Rull (2), Arnau (6), Kirian (4), Pere, Ivan (1), Javi Guerra, Ricard, Gerard, Izan (3)

Primer partit de la temporada del sènior, amb un equip molt renovat i format majoritàriament per jugadors júniors de primer i segon any amb bones aportacions de jugadors més veterans. Malgrat perdre en el seu debut, l’equip va donar la cara en tot moment i va lluitar fins el final en el partit. El començament va ser força igualat (6-8 en el minut 10), però amb més experiència, el filial del Sant Esteve va anar augmentant la diferència fins arriba al descans amb un avantatge de 5 gols (10 – 15). Els vilanovins van sortir forts a la represa i amb un parcial de 5 – 3, es van situar a només tres gols (15-18). Els visitants van reaccionar i amb més veterania van aturar el ritme del partit amb interrupcions continues, i van tornar a obrir forat en el marcador, per posar-se a manca de 10 minuts amb un clar 19-25. Malgrat tot, els locals no es van enfonsar i van mantenir les diferències per arribar al definitiu 23-30. En qualsevol cas, pel desenvolupament del partit, per l’actitud de tot el grup i per la capacitat de lluita de l’equip, el balanç d’aquest primer partit ha de ser, per força, altament positiu. Segur que amb el treball en els entrenaments, millora el joc i arriben els resultats positius.