HIPERSIMPLY CHVNG 34-26 SAFA HORTA (CMA)

ARRANQUE A TOPE, BUEN CONTROL DEL PARTIDO Y EXCELENTE VICTORIA

Victòria del cadet A de l’Hipersimply davant un Safa molt lluitador, que durant bona part de la primer temps, va posar les coses prou difícils als blaus. El partit va començar amb domini vilanoví i semblava que el partit seria bufar i fer ampolles, però els barcelonins no volien donar el seu braç a tòrcer i poc a poc, amb molt de coratge, tornaven tots els cops que els blaus, amb prou dificultat anaven donant. Només ens els últims minuts d’aquesta primera part, l’Hipersimply sí va saber superar amb claredat al Safa i el resultat al descans va anar amb un 15 a 11 favorable als blaus.

A la represa, L’Hipersimply va sortir molt millor que a la primera part, molt més contundent en defensa i molt millor en les transicions, fet que va provocar que en deu minuts l’avantatge ja fos d’onze gols. A partir d’aquest moment, i amb el partit controlat per part vilanovina, els barcelonins, van proposar diferents canvis defensius per canviar la dinàmica del partit, però els blaus, van saber superar els problemes que el Safa els proposava i en cap moment els punts van córrer perill de marxar cap a Barcelona. Només un cert relaxament dels vilanovins en els últims minuts, va impedir que el resultat fos encara més clar que el 34 – 26 final.