CH TERRASSA  33 - 37  HIPERSIMPLY CHVNG (CMB)

Primera part fabulosa, segona part d'infart

Terrassa - CH Vilanova Hipersimply 33 - 37

15/10/2016 Pavelló Municipal de Terrassa

El Vilanova va fer una primera part fantástica deixant grogui al Terrassa amb una diferència de 10 gols. A la segona part els terrassencs es va despertar i el Vilanova va haver de patir per guanyar a un gran rival.

El Terrassa té un equip molt tècnic amb jugadors alts i bons llançadors tant dels 9 metres com des dels extrems. El partit semblava que seria igualat però el Vilanova va sortir amb una decisió com no l'havíem vist abans i va passar pel damunt del Terrassa. Amb un joc ràpid, una defensa sòlida i una porteria entonadíssima van posar una distància en el marcador que finalment seria insalvable pel Terrassa.

Els del Terrassa no sabien com posar-s'hi, no els hi sortia res. Els porters van estar especialment poc inspirats. En canvi, als jugadors del Vilanova els hi sortia tot el que intentaven. Al cap de 5 minuts van demanar temps mort per què ja perdien per 1 a 6, però la diferencia es va anar ampliant fins als 12 a 22 del final de la primera part.

En la segona part el guió va canviar completament. Els jugadors del Terrassa es van entonar i a poc a poc van anar retallant la diferència. El Vilanova estava pagant el cansament de la primera part i l'àrbitre donava un cop de mà a la remuntada xiulant penal a qualsevol falta del Vilanova. Van ser uns moments crítics, però els jugadors del Vilanova van apretar les dents per aguantar el resultat i van demostrar una maduresa que els hi havia faltat en algun partit de la passada temporada.

Roger Rovira, en un partit més tècnic que físic, va trobar el seu lloc i amb 8 gols va fer un partidàs. Pol Alentorn amb 9 gols va ser decisiu, igual que Ivan també amb 9 gols, quasi tots a la segona part. Pol Homs va estar molt inspirat amb 21 parades i una gran actitud. Pau Batlle amb 4 gols es va consolidant com un jugador important per l’equip amb un joc desacomplexat. En fi, un gran partit que tots vam disfrutar i patir.