C.E. La Salle Bonanova Júnior - CHVNG Hipersimply  26-29 (JM)

PRIMERA VICTÒRIA DEL SÈNIOR

Alineació: Martí (15 aturades), Arnau Muniesa (1 aturada), Sergi (1), Ivan, Oriol (1), Eloi (1), Martí Rull (2), Arnau (1), Kirian (6), Pere (2), Izan (11), Javi Guerra (2), Ricard, Sergi Porras (2)

Primera victòria del sènior, que referma amb resultats la millora en el joc que havia mostrat darrerament. Els blaus van començar, com fins ara, amb molta fermesa defensiva i aconseguien posar-se per davant en el marcador des d’un bon principi (0-3), l’equip de la Salle Bonanova, també molt jove, però físicament molt més gran que els nostres jugadors, va anar entrant en el partit. Això va fer que tot el partit es desenvolupés amb una gran igualtat, però sempre amb avantatges curts dels vilanovins, de dos o tres gols.

Després del 12-14 del descans, la segona part es presumia tant intensa i vibrant com la primera. I així va ser, els jugadors més joves cobraven protagonisme, mantenint la diferència al seu favor, mentre que la Salle s’anava desgastant poc a poc. El constant moviment a la banqueta permetia mantenir el ritme del partit i el moviment dels jugadors sense pilota feia molt difícil el treball defensiu dels locals. A manca de poc més de 10 minuts, els vilanovins aconseguien un avantatge de 4 gols 22-26, que obligava els locals a demanar el seu temps mort. A la sortida del temps mort, la Salle canviava la seva defensa a 4:2 pressionant a l’Eloi i l’Izan i atacava amb 7 jugadors de camp, prescindint del porter. Malgrat aquest intent dels barcelonins de capgirar el marcador, els nostres van mantenir la seva bona defensa i la segona línia va resoldre en atac, aprofitant els espais que deixava l’arriscada defensa local.

El darrer temps mort dels blaus, a manca de menys de dos minuts pel final, tranquil·litzava definitivament l’equip i permetia assolir aquesta important i desitjada victòria. Cal destacar per damunt de qualsevol individualitat el treball de tot l’equip, amb una molt bona aportació dels 14 jugadors convocats, com a detall cal tenir en compte que 10 jugadors diferents van anotar, amb una porteria molt ben coberta per Martí (15 aturades) amb l’ajut de l’Arnau Muniesa (encara juvenil), el treball defensiu de tot l’equip que va aconseguir una defensa molt sòlida, sobretot pel centre, i la capacitat de resolució de l’lzan, tan de central com de lateral i en Kirian que, des del pivot, va portar de corcoll la defensa local durant tot el partit.