HIPERSIMPLY CHVNG 37 - 12 SANT ANDREU (CMB)

PARTIT DE TRÀMIT

Partit fàcil pel Vilanova contra un rival que va oferir poca resistència. La banqueta va poder fer algunes proves situant alguns jugadors en posicions poc habituals

 

 

El Vilanova va superar al Sant Andreu en totes les facetes del joc, en atac, en defensa i en actitud. El Sant Andreu és un equip fluix amb un sol jugador que genera perill però que va ser anul·lat per la defensa del Vilanova que casi sempre es va anticipar als seus moviments. L'àrbitre va ser correcte en un partit sense complicacions.

 

Quan el partit estava ja decidit, els entrenadors del Vilanova van situar alguns jugadors en posicions diferents a les que ocupen normalment per testejar el seu rendiment. Així vam poder veure a l’Albert jugant de pívol o el Roger Hurtado jugant de lateral i marcant dos gols entrant a la carrera i aprofitant la seva alçada. També van tenir l’oportunitat de veure diversos gols amb llançament de rosca de l’Ivan i un bonic gol de flay entre el Pau i el Pol Alentorn.

 

Ivan va ser imparable amb 15 gols. La defensa del Sant Andreu va quedar completament superada pel seu joc. Pol Alentorn amb la seva habitual anticipació en defensa i les seves penetracions va foradar la porteria del Sant Andreu fins a 8 vegades. També van marcar alguns jugadors poc habituals com el propi Roger Hurtado (2), Alex (1) i Albert (2). En definitiva, un resultat contundent que va servir per foguejar l’equip.

 

Les estadístiques van ser les següents:

Ivan (15), Pol Alentorn (8), Pau (3), Roger Rovira (2), Gerard (2), Roger Hurtado (2), Albert (2), Ryan (1), Lucas (1) i Alex (1). Pol Homs 12 parades i 12 gols rebuts.

 

 

Tòful Rovira

Fotografías: Albert Montané

Escribir comentario

Comentarios: 4