HIPERSIMPLY CHVNG 19-18  BM BARBERÀ   (CMA)

MAL PARTIT, GRAN ESPERIT DE LLUITA I BON RESULTAT

Victòria del cadet A en un partit molt dolent per part dels blaus i que es va decidir en un agònic final per tant sols un gol de diferencia  i marcat pel lamentable estat de la pista del pavelló de la Collada, una pista indigna per la pràctica de l’handbol i que suposem que fins que algú no es faci mal de debò no s’hi posarà remei, i que va provocar que els vilanovins sortissin al partit cohibits per les constants relliscades que es produïen i on els visitants es van saber adaptar millor i aprofitar-ho per dominar la primera part des del començament.

Els vilanovins, amb molt poc ordre i fluïdesa, els costava molt finalitzar les accions en atac i no eren capaços de trobar bones opcions de llançament, tot el contrari que els visitants, que sí van saber aprofitar-se de la tova defensa vilanovina i durant els primers trenta minuts van dominar amb claredat el marcador fins arribar al descans amb un merescut avantatge de 10 a 13.

La segona part va ser del tot diferent a la primera. Els blaus si van saber sortit endollats a la pista i oblidar les perilloses relliscades que havien patit durant els primers trenta minuts i poc a poc van saber entrar dins el partit amb una defensa molt intensa i brillant en molt moments, que va deixar els visitants amb només cinc gols en tot aquest període. En atac els blaus van millorar ostensiblement i si es van trobar opcions de llançament clares, però unes vegades els pals i altres la bona actuació del porter visitant van fer que el partit entrés igualat a uns últims minuts agònics i on la sort, per fi, si va caure al costat dels blaus, que finalment es van endur els punts en joc.