OAR GRÀCIA SABADELL 18-19 HIPERSIMPLY CHVNG (IMA)

VICTÒRIA MOLT TREBALLADA: EMOCIÓ I NERVIS A FLOR DE PELL

El partit d’aquest diumenge en ple pont ha tingut una gran recompensa. Jugar contra el OAR Gràcia Sabadell i guanyar té molt mèrit i expressa la bona feina que estan fent els jugadors i el cos tècnic!

El partit ha començat puntual i l’equip infantil federat hi ha posat ganes des de l’inici. Hem trigat a fer pujar el primer  al marcador amb bons intens i bones ocasions. No obstant els primers minuts de la primera part han estat de força activitat i de bones jugades sense aconseguir, però marxar i escapar amb avantatge ja que o bé anàvem 1 amunt o ens empataven. Cm a exemple: 3-3 al minut 10; 5-5 al minut 15. D’aquí al descans cal destacar la concentració de l’equip i de les bones aturades que han fet els dos porters (tant el Roger com l’Erol han salvat bons tirs dels jugadors de l’equip contrari) Hem arribat a la mitja part amb un esperaçador 8 a 10.

La represa ha estat caòtica per dir-ho d’alguna manera. Hem marxat al marcador fent possoble la màxima diferència 8 a 12 però els de Sabadell han començat molt forts i amb ganes de lluitar al màxim. Al minut 6 un sorprenent empat a 13 ha fet encendre totes les alarmes. No obstant l’equip s’ha asserenat i han mantingut un bon ritme d’igualtat. Com a la primera part anàvem 1 per davant i ens empataven fins que al minut 20 amb 30 segons els de l’OAR s’han posat 18 a 17 (primer ocasió que anaven per davant el marcador) L’afisió hem pensat el pitjor però un temps mort demanat amb molt se seny ha afavorit que l’equip cregui amb la visctòria. ls minuts finals han estat trepidants. Handbol en estat pur que han fet gaudir als jugadors i als aficionats! Unes aturades providencials de l’Erol i la convicció en atac del David i el Miquel han fet que a falta d’un minut anessim 18 a 19. L’equip contrari ha apretat, un pal ens ha salvat de l’empat i un porteràs i una gran defensa han aguantat el resultat fins a la victòria final. L’explosió d’alegria de l’equip ha estat majúscula i els espectadors hem respirat amb un somriure d’orella a orella. L’equip ho ha donat tot i cal FELICITAR-LO! Cal destacar el bon plentejament de la defensa unes aturades dels dos porters sensacionals i que 8 persones diferents han marcat gol: bona demostració de la bona feina que s’està fent! Endavant equip a seguir aprenent i a seguir gaudint de l’handbol!!!