LA SALLE BONANOVA ATLÉTIC  35-41  HIPERSIMPLY CHVNG  (CMB)

Victòria molt treballada contra un rival directe

Ja ens estem acostumant a grans partits del Vilanova. Aquest cop va ser contra La Salle, un dels rivals forts del grup que es va resoldre de forma brillant gràcies a la intensitat que es va mantenir durant tot el partit.

La primera part va ser un recital de l'Ivan que va marcar fins a 9 gols (15 en total), va donar 4 assistències i va fer jugar a tot l'equip. La defensa de la Salle només el podia parar amb faltes, algunes d'elles excessivament contundents. Afortunadament l'àrbitre va xiular les corresponents exclusions. Roger Rovira (6) també va captar molt bé el to del partit jugant per darrere la defensa contraria, buscant el pase, corrent al contraatac i també tirant des de l'extrem. Pol Alentorn va fer una segona part esplèndida marcant 14 gols (16 en total), assumint la responsabilitat de tirar els penals en moments delicats i associant-se amb l'Ivan per foradar la defensa rival. Malgrat que només dos jugadors van anotar 31 dels 41 gols marcats, es va jugar com un equip.

Exceptuant els dos primers gols, sempre es va anar per davant en el marcador, per 4, 5 ó 6 gols. En la segona part hi va haver un moment delicat. En el minut 18 La Salle es va posar només a 3 gols, però el Vilanova no es va arrugar ni va perdre el control del partit malgrat algunes decisions de l'àrbitre que va baixar molt el llistó dels 2 minuts i dels penals. En una ocasió el Vilanova va haver de jugar només amb 3 jugadors i la defe no va ser especialment agresiva.

Els entrenadors van fer una gran tasca per parar el número 2 de la Salle, un gran jugador que s'escapuleix molt fàcilment dels defensors quan entra en carrerai té un tir molt fàcil a mitja distància. Van provar diferents estratègies i entre l'Ivan i el Pol Alentorn el van poder bloquejar. Pol Homs a la porteria va tornar a ser determinant amb 18 parades i una gran tasca mobilitzant i encoratjant la seva defensa. Gerard va marcar 3 gols des de l'extrem quasi sense angle amb tirs molt potents.

La primera part va acabar amb 6 gols de diferència 14 a 20 i el partit va acabar igualment amb 6 gols de diferència 35 a 41 per tant la segona part vam empatar a 21 gols. No va ser un partit gens fàcil. Els jugadors del Vilanova van haver de suar la samarreta per emportar-se una gran victòria en el camp d'un rival que havia guanyat tots els partits disputats.