HANDBOL SANT FOST  14-31  HIPERSIMPLY CHVNG  (CMA)

GRAN TREBALL D'EQUIP

El dissabte 05/11/2016 el Cadet A del Club Handbol Vilanova i la Geltrú es va enfrontar amb el H Sant Fost. Els dos equips no s’havien trobat en cap enfrontament anterior. Abans de començar el partit, vam demanar als jugadors que no es confiessin, ja que l’equip local sortiria a guanyar , per molt que fossin dels últims de la taula classificatòria. I així va ser.

Com de costum, els nostres van sortir lents, despistats en defensa i gens eficients en les passades, recepcions i en l’atac estàtic, on ens va costar molt trobar la línia de 6m per falta de mobilitat i penetracions, cosa que va marcar l’ inici del partit amb un resultat de 5-5 en el minut 15.  Vist aixòi, vam començar a moure la banqueta; l’objectiu era intentar robar el màxim de pilotes possibles per armar bé els contraatacs. Efectivament així ens va sortir, amb un Gerard Martorell esplèndid en l’avançat on va pressionar, robar i fer cometre errades en les passades en les seves primeres línies. Això va portar que tot l’equip remes en aquesta direcció. També cal destacar que la segona línia, en defensa, va està molt encertada, amb la recuperació del David on la seva tasca, en les ajudes als laterals i centrals, va ser primordial per evitar que aquests trobessin porteria amb facilitat i si la trobaven, allà estaval’Edou que va tornar a recuperar sensacions i vam acabar la primera part amb un marcador favorable de 8-14.

Ja a la segona part, vam sortir com a la primera  i en 5 minuts ens van fer un parcial de 3-1, però l’equip va saber respondre, va reaccionar, l’engranatge va tornar a funcionar i la  intensitat,  les faltes, el robar pilotes,  sortir al contraatac i provocar la passivitat de l’equip rival va permetre fer un parcial de 0-4 al minut 10 i anar sumant gols fins a la victòria final de 14-31.

Cal remarcar que, en atac estàtic, no vam estar encertats, estàvem aturats, ens costava moure la pilota i no preníem decisions però, quan les preníem i fèiem les jugades, les coses sortien. Aquest partit es va guanyar pel treball col·lectiu en defensa, que permetia robar moltes pilotes i sortir ràpidament al contraatac. Gràcies a això, vam poder sortir guanyadors d’un partit on l’equip rival s’hi va deixar la pell fent jugades molt interessants i no abaixant els braços amb facilitat.

S’ha de seguir treballant, cal millorar en moltes aspectes per fer que les errades més absurdes deixin d’existir.