HIPERSIMPLY CHVNG  31-10  HANDBOL SABADELL  (IMA)

L’EQUIP SEGUEIX EVOLUCIONANT

Mirant la taula classificatòria es preveia un partit fàcil. Possiblement un excés de confiança ha fet que els primers compassos del partit hagin estat una mica espessos. L’equip anava al ralentí prenent mida del rival. El minut 5 marcava aquesta situació amb un 3 a 2. Lentament l’equip s’ha anat posicionat i agafant confiança i han pres aventatge alhora que els del Sabadell ho intentaven amb ganes però sense eficàcia. Tant és així que al minut 15 ja guanyàvem 10 a 3. Fins al final de la primera part la tònica ha estat similar però semblava que l’equip no tenia ganes de marcar una bona distància al marcador ja que s’ha arribat al descans amb un 14 a 4. Al llarg de la primera part s’ha treballat bé en defensa però l’atac estava un xic espès.

A la represa els del Sabadell s’han animat, i tot i tenir una plantilla curta, hi han posat moltes ganes. L’equip contrari estava actiu en atac i els de casa estàven com endormiscats. Tal és així que només s’ha aconseguit un parcial de 9 a 6 al minut 13 (el marcador reflectia una avantatge important (23 a 10) per no patir per la victòria però era una bona oacsió per engrandir la diferència de gols entre els fets i rebuts que pot ser important pel final de temporada). Un temps mort ha ajudat a dinamitzar l’equip i a assajar diferents aspectes tècnics tant en defensa com en atac que han donat bon resultat ja que fins al final del partit els de Sabadell ja no han marcat més gols i els de casa han arribat fins els 31. Així el marcador final reflectia un bon resultat  (31 a 10) que ens ajuda a mantenir-nos segons a la classificació empatats a punts amb els de Palatordera.

Destacar que en aquesta ocasió han marcat gol fins a 10 jugadors diferents tot i que en David, en Miquel i en Pau Minguet també n’han fet una bona pila cadascún. Bon treball també a la porteria i en defensa!

Tot plegat és una bona dosi de motivació per propers partits que seran més igualats i on caldrà donar-ho tot. S’està fent bona feina! Felicitats equip! Endavant!