EH SANT VICENÇ  19-36  HIPERSIPLY CHVNG (IMA)

PARTIDÀS DE PRINCIPI A FI !!

Partit jugat pels nostres infantils sense fissures de principi a fi. Els nostres jugadors han començat el partit centrats i ja des del principi han començat a dominar el marcador. El joc  fluït, la concentració i l’encert de cara a porteria dels nois ha fet que des dels primers minuts ja dominéssim el partit. Els gols arribaven de totes les línies. Rapidesa  en la circulació, contraatacs ràpids i amb encert. Hem sabut aprofitar la superioritat d’alçada de la nostra primera línia tant en defensa (“braços!!”) com en atac. La rotació de la banqueta no ha fet minvar el ritme.

Els primers minuts ja s’han marcat diferències amb parcials als 5 minuts de 2-4 (que podria haver estat més àmplia si la punteria hagués estat una mica més fina i els pals (3) haguessin entrat). Al minut 10 ja anàvem 4-7; i al 15, 8-11. Un temps mort demanat per la banqueta per frenar una escassa reacció del contrari (s’havien posat a 2 gols de diferència) ha servit per donar més benzina a l’equip que s’ha posat al minut 20 a 10-16, amb un parcial de 0-3 amb un jugador nostre menys a la pista per exclusió de 2 minuts. Els darrers 5 minuts novament un parcial de 1-5 ha deixat el marcador a la mitja part en 11-20.

La segona part ha començat amb igual intensitat que la primera. La temuda davallada d’intensitat dels primers compassos de la segona part, típica en les jornades precedents, avui no s’ha donat. El ritme ha  seguit igual tant en defensa,  manats pels porters; com en atac, amb velocitat i sense les precipitacions habituals en jornades anteriors; i bon desmarcatge.

Ja als primers minuts han seguit distanciant-se, així al minut 5 el marcador reflectia un 12-25, als 15 minuts 16-28, arribant al final del partit amb el definitiu 19-36. El partit guanyat amb major diferència de gols. Especialment encertats mirant la porteria en David des de primera línia i l’Oriol des de 6 metres rebent les assistències dels companys. Tot i que com ja és habitual en l’equip, els gols es reparteixen entre tots els jugadors. Cosa  que mostra que tots agafen responsabilitat i tenen confiança per encarar la xarxa.

Una setmana més, invictes! I consolidant-nos al capdamunt de la classificació, aprenent cada setmana i mostrant a la pista els ensenyaments dels tècnics. Uns jugadors que molts tant sols tenen un any de rodatge en l’handbol, i un equip format fa uns 2 mesos comença a jugar de memòria sabent cadascú el lloc que li pertoca i on té el company que l’acompanya.

Cal no refiar-se perquè queden jornades difícils contra els equips rellevants de la classificació que ens posaran a prova la nostra capacitat de resistir i de superació.