INFANTIL MASCULINO "B" 15 - 16 SANT JOAN DESPÍ  (IMB)

DERROTA "IN EXTREMIS"

Aqueta darrera jornada del campionat  ens ha deparat un enfrontament entre els CHVNG  Infantil B  i H. Sant Joan Despí, a diferencia d’altres partits, l’Infantil B va sortir a pista molt endollat, sorprenent al seu rival,  marxant amb un contundent parcial de 5 a 0 en el seu inici, fonamentat en una aguerrida i solidaria defensa i combinat amb unes encertades circulacions en atac.

Cal destacar per part del Handbol Vilanova,  la utilització en atac d’un fals extrem que es desdoblava en doble pivot, creant superioritats que es reflectiren ràpidament al guarisme del marcador, arribant-se a la mitja part amb un contundent 10 a 5.

La segona part es va iniciar amb una gran intensitat per ambdós conjunts, corregint els visitants els seu errors defensius i millorant   notablement en atac.

Aquesta millora del visitants va està propiciada per les fatídiques pèrdues de pilotes dels locals a la transicions defensa atac (normals en un equip novell i en formació), i com a conseqüència  va davallar la productivitat de gols dels locals, que només van fer cinc  en aquesta  segona part.

Malgrat això els vilanovins van gaudir la possibilitat de endur-se el partit o com a mínim empatar-lo, però el constant apropament al marcador dels visitants, els va provocar l’ansietat de voler resoldre el matx als darrers minuts de manera individual en comptes de forma col·lectiva, perdent el partit per 15 a 16. Possiblement  en còmput global els vilanovins  mereixeren guanyar el partit, però la manca de serenor i pausa en els moments decisius  els hi ho va impedir.

Són aquets els partits   que  serveixen pel creixement de l’equip, per tant, cal felicitar als entrenadors i jugadors  per l’evolució de l’equip.